Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tom Jan Artur K Mariola Adamska Michal W Krzysztof G. Viktoria Ivanova Darek1234 Renata M. Kati Nowak (2729 niezalogowanych)
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Przeciez to niewolnik,a niewolnik musi miec pana!
Tak juz jego niewolnicza natura !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
Wszystkie organizacje mają dekalog moralny – nawet załoga statku pirackiego.

Bertrand Russell
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
A propos czy czytam norweska prase i dlaczego czepiam sie polakow..dalane-tidende.no/index.php?sokestreng=p...sok&type=nyheter
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Krzysztof Kieslowski tez mial i to w czesciach !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
raz na tydzien wpisz sobie voldtekt
i zobacz ile tego bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
patim napisał:
i zobacz ile tego bedzie

więc dlaczego sarmackie oburzenie na kalanie polskiego ......kurde musze napisac...złodzieja i przemytnika?Czy boli?STRASZNIE,OKROPNIE !!!UCIEKAM BO WIDZĘ ŻE ATMOSFERA GĘSTNIEJE A NIE LUBIĘ ...aforyzmów,epitetów,...sloganów..pomówień i tp...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
i zobacz ile tego bedzie

A pozniej jeszcze zobacz, kto tych gwaltow dokonuje (tu akurat Polacy nie podnosza statystyk), w 99% sa bardzo opaleni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
Lindemans napisał:
patim napisał:
i zobacz ile tego bedzie

A pozniej jeszcze zobacz, kto tych gwaltow dokonuje (tu akurat Polacy nie podnosza statystyk), w 99% sa bardzo opaleni

Sant...nie bronię ani nie oskarżam nikogo.Ale zobacz sam,jesli masz ochotę i odwagę...najlepszą obrona wszelkiego zła jest..najzwyklejszy atak,nie ważne kto,gdzie i kiedy,,,ja mam jedną.może staroświecka..może ze względu na wiek i poglądy zasadę...dojrzyj najpierw drzazgę w swoim progu nim zobaczysz belkę w w innym...nie staram się ani piętnować ani chołubić,ale podsumowanie samo ciśnie się na ....forum?Nasza marka mocno przereklamowana i ma sporo zarysowń ...delikatnie mówiąc,,,a żyć trzeba .chować dzieci,pracowac...tylko po cholere mi piętno na czole przez kilku cwaniaków !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ale nie pisz ze tylko o Polakach pisza bo o innych tez pisza
i narodowosc nie ma znaczenia
www.eub.no/nyheter/article6608290.ece
www.eub.no/nyheter/article6607530.ece
www.eub.no/
strasznie niebezpieczna okolica

w zeszlym roku zlikwidowali meline bimbrownie w Moss kolo szkoly wszystko funcjionowalo dokod uczniowie nie zaczeli kupowac wodki przed szkola

ja pisze o Norwegach a ty mi tu z Polakami wyjezdzasz
skad wiesz ze opaleni jak polowa nie jest zglaszana ,bo policja potrafi zlapac az 2% gwalcicieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:

ja pisze o Norwegach a ty mi tu z Polakami wyjezdzasz
skad wiesz ze opaleni jak polowa nie jest zglaszana ,bo policja potrafi zlapac az 2% gwalcicieli

A ja napisalam, ze 99% gwaltow, to nie Norwegowie
Owszem duza czesc z tych opalonych, to juz z norweskim paszportem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok